Sinterklaas

Gelukkig kon Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer tijd vrij maken om de Schilderspoort te bezoeken. Al enige tijd stond er een groot rood kruis geschilderd op het schoolplein. Dit was bedoeld om de Sint, die dit jaar in een luchtballon zou aankomen, een veilige landingsplaats te bezorgen. De kinderen stonden, compleet met verrekijkers, klaar om Sint op te wachten. Maar er was aan de hemel geen luchtballon te bekennen…… Plotseling hoorden we de tonen van een sirene en daar kwam de Sint en zijn Pieten aan. Niet in een luchtballon maar in een politiebusje!
De luchtballon was in een weiland terecht gekomen maar gelukkig had de politie tijd om Sint daar op te halen en snel naar de Schilderspoort te brengen!

IMG_1211  14IMG_1212 IMG_1214IMG_1224 sinterklaas schilderspoort 2014 017sinterklaas schilderspoort 2014 051 sinterklaas schilderspoort 2014 091
Alle leerlingen konden vervolgens genieten van een heerlijke dag met pepernoten en cadeautjes. Sint genoot van de vele optredens en de Pieten dansten en zongen vrolijk mee. Het was weer een geslaagde dag!