Sinterklaas

Sinterklaasfeest 2023

In iedere bouw was er dit jaar een groot Sinterklaasfeest.
Spelletjes spelen, een bezoek van Sint en zijn pieten, een Sinterklaas-escaperoom spelen om de code te kraken, bewegingsactiviteiten met de gymmeester, cadeautjes uitpakken en natuurlijk smullen van de pepernoten.
Sinterklaas en zijn pieten waren weer erg tevreden over de inzet van de leerlingen dit jaar.
Kortom het was een super leuke dag!


Aankomst Sinterklaas

Ook dit jaar is Sinterklaas met zijn pieten weer aangekomen.
Met zijn allen hebben we buiten op hem gewacht en al gauw zagen de leerlingen twee pieten, gelukkig was Sinterklaas ook mee!

   

Vol verwachting klopt ons hart….

Ook dit jaar verwachten wij Sinterklaas en zijn pieten weer op school op dinsdag 5 december.
Hoe zal hij dit jaar onze school bereiken? Samen met de leerkrachten, leerlingen en Zozijn Sinterklaas en zijn pieten welkom heten. Alle groepen hebben op hun eigen manier een leuk ingevuld programma voor deze dag klaar gemaakt. Vol verwachting klopt ons hart…..

 

 

Knutselavond 2023

Ook dit jaar was er een grote groep ouders die met veel enthousiasme samen aan de slag ging om de leerlingen van beb 1 te verrassen. Zij waren voor één avond de ‘knutselpieten’!

Het was een gezellige avond waarbij we onder het genot van thee/koffie en iets lekkers creatief met elkaar aan de slag gingen. In samenwerking met elkaar is er een hele mooie schatkamer inclusief schatkist gemaakt. Het eindresultaat was top!