Kerst

Kerst 2022

Dit jaar hebben de leerlingen genoten van een heerlijk Kerstdiner.
We konden het Kerstdiner dit jaar aanbieden vanuit de subsidie van het jeugdeducatiefonds. De oudervereniging heeft alle voorbereidingen gedaan rondom het eten en het warm maken hiervan, de inzet was echt top!
Ook de leerkrachten zijn druk geweest met de voorbereidingen, een draaiboek opzetten, alles voor de Kerstmarkt klaarmaken, tafels dekken en alles snijden.
Toen alles klaar was mochten de leerlingen, sommige zelfs in hele mooie Kerstkleding, aanschuiven en hebben zij heerlijk zitten smullen.
Het was voor de leerlingen echt een KerstFEEST!

In de tussentijd was er voor de ouders een Kerstrommelmarkt in de gymzaal en kon men gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie/thee. Ook dit was een groot succes!
Er is zelfs een heel mooi bedrag opgehaald dat volledig naar de leerlingen zal gaan, we zullen dit gebruiken voor het schoolreisje/kamp.

Naast bovenstaande activiteiten hebben alle leerlingen hebben een eigen tas gemaakt. Deze tas heeft als doel om telkens opnieuw gevuld te worden. Aangezien wij gebruik mogen maken van een subsidie uit het Jeugdeducatiefonds kunnen wij de leerlingen voor de Kerstvakantie en voor de voorjaarsvakantie een maaltijd meegeven. De ingrediƫnten en recept zullen in deze tas meegenomen worden naar huis zodat de leerlingen dit samen met ouder(s)/verzorger(s) kunnen bereiden en er samen van kunnen genieten.
Eet smakelijk!!