activiteiten 2022-2023

 

Bezoek aan het verpleeghuis met de bovenbouw

Een groep van bovenbouw is naar het verpleeghuis geweest om zelf gemaakte Kerstkaarten te brengen. Het was een groot succes! De kinderen hebben het fantastisch gedaan en de mensen hebben genoten. We hebben veel mensen een grote glimlach bezorgd!
De kinderen vonden het best spannend in het begin en ze hebben veel nieuwe dingen geleerd.

Sommige kinderen hebben ook morgen helpen met het ‘sporten’. Kortom een geslaagd bezoek!
En er is zelfs gesproken, vanuit beide partijen, om dit soort samenwerking/activiteiten vaker te plannen.

 

Naar het filmhuis

De bovenbouw en benedenbouw 2 mochten afgelopen maand naar het filmhuis.
Middels een wandeling voor de bovenbouwleerlingen en vervoer van ouders voor de benedenbouwleerlingen kwamen zij in het filmhuis in de Turmac Cultuurfabriek.
Hier konden alle leerlingen genieten van de film Knor!
Het was een leuk uitstapje!

 

 

Schooljudo

Na de herfstvakantie hebben alle leerlingen van de benedenbouw  judo-lessen gekregen van een echte judoka! We bouwden onze gymzaal om tot en heuse dojo met echte judomatten en de leerlingen kregen ieder een judo pak aan. Judo meester Cas leerde de kinderen veilig vallen, mooie judo-rollen, leuke stoeispelletjes maar ook heuse judo-grepen en voorzichtige judo worpen. Judo meester Cas is inmiddels een bekend gezicht voor een heleboel leerlingen en de leerlingen zijn reuze enthousiast! Aan het eind van de lessenreeks, en dat is helaas alweer volgende week, krijgen de kinderen een judo-diploma. We hopen dat meester Cas volgend jaar weer de judolessen komt verzorgen!