sponsoren schoolplein

In schooljaar 2016-2017 heeft het schoolplein een metamorfose ondergaan van grijs naar groen.
Een flinke klus waarbij de werkzaamheden verspreid over het gehele schooljaar uitgevoerd zullen worden.
U zult begrijpen dat voor een dergelijke verandering heel wat financiële middelen nodig waren. Deze middelen kwamen voor het grootste gedeelte uit de eigen begroting.
Tevens hielden leerlingen en teamleden enkele acties, zoals bijvoorbeeld een sponsorloop; de verkoop van bloembollen en dergelijke, waarmee zij geld hebben binnengehaald.

imageFirma Heijneman
De firma Heijneman heeft haar diensten verleend bij de bevestiging van de voetstappen en ogen van de draak die over het schoolplein uitkijkt. We zijn erg blij dat  hiervoor gedurende een hele dag een enthousiaste medewerker beschikbaar was én er een hoogwerker beschikbaar werd gesteld!


Intratuin Duiven
Oud-leerling Nico Nusselder is inmiddels mededirecteur van Intratuin Duiven. Toen hij hoorde over de herinrichting van het plein en de schooltuin was hij ook tot sponsoring bereid. De gereedschappen voor de schooltuin konden dan ook met een zeer forse korting aangeschaft worden!

imageMKB Zevenaar
De vereniging voor midden- en kleinbedrijf Zevenaar heeft een bedrag van €250,- ter beschikking gesteld voor de inrichting van ons schoolplein. Bedankt daarvoor!

Jumbo Zevenaar
Bij de opening van de eerste activiteiten op het plein werden de leerlingen getrakteerd op limonade en chips. Dit werd in zijn geheel gesponsord door Jumbo Zevenaar!

Vink Kunststoffen
Van dhr. Marcel Worm, werkzaam bij Vink Kunststoffen, mochten we €150,- ontvangen ten behoeve van ons plein. Bedankt daarvoor!

Dankzij de inspanningen van Jan van der Meer werd een groot aantal bedrijven bereid gevonden een geldbedrag te sponsoren voor de aanschaf van een rond tafeltennistafel.
We willen de volgende bedrijven van harte bedanken voor hun bijdrage!
Wallbrink schildersbedrijf Duiven
Stöcker centrale verwarming Zevenaar
Senhorst elektra Giesbeek
Design belettering en lichtreklame Didam
Aerofill zonwering Westervoort
Van Eck schoonmaakservice Zevenaar